Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Aποδυνάμωση – αποδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών των Γρεβενών

Το Προεδρείο της Ένωσης μας πραγματοποίησε την 30-6-2014 συναντήσεις με τον Περιφερειακό Διευθυντή Τάξης Δυτ. Μακεδονίας Υποστράτηγο κ. ΚΑΡΑΪΤΣΗ Γεώργιο και τον Περιφερειακό Διευθυντή Ασφαλείας Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. ΧΡΗΣΤΟΥ Δημοσθένη, ενώ την 03 και 04-6-2014 συμμετείχε στις εργασίες του Διοικητικού και Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ στην Αθήνα κατά τις οποίες παρέστη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Δημήτριος μαζί με ανώτατους επιτελικούς αξιωματικούς.

  Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Φυσικής Ηγεσίας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα ζητήματα που προέκυψαν από την ψήφιση του νόμου για την αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών, το μονίμως άλυτο στεγαστικό πρόβλημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και η αποδυνάμωση – αποδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών των Γρεβενών με την διάθεση μεγάλου αριθμού συναδέλφων στην εξωτερική φύλαξη των Φυλακών Γρεβενών η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ανυπαρξία ουσιαστικής αστυνόμευσης για τον απλό πολίτη και την αύξηση κρουσμάτων μικροεγκληματικότητας στις περιοχές της υπαίθρου.
   Αναμένουμε από τη νέα Ηγεσία να ανταποκριθεί άμεσα και θετικά σε όσα της τέθηκαν υπόψη  τα οποία είναι ζητήματα όχι μόνο της Αστυνομίας αλλά και της κοινωνίας και το νέο πνεύμα συνεργασίας που φαίνεται να επιδεικνύει να μην είναι επικοινωνιακό τέχνασμα αλλά να μετουσιωθεί σύντομα σε πράξεις προς όφελος όλων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Χρήστος Τριγώνης
trigonischr@gmail.com
   
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Κωνσταντίνος Λάχανος
lahanos10@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας