Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Α Ι Τ Η Σ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ του Αντρέα Τόσκα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, αγαπητέ Δημοσθένη,
Σύμφωνα με το Νόμο, ο χρονικός ορίζοντας της θέσης του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, εξαντλείται με την θητεία του Δημάρχου. Επιθυμώντας λοιπόν να διευκολύνω τόσο τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, όσο και το νέο Δήμαρχο προς αποφυγή περιττών διαδικαστικών πράξεων μετά την εγκατάστασή του, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση αυτή, την οποία κατείχα με απόφασή σας από τον Ιανουάριο του 2011 και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια και για τη συνεργασία μας.
Πιστεύω ότι κι εγώ απ’ την πλευρά μου, ανταποκρίθηκα στην εμπιστοσύνη σας αυτή, κινούμενος πάντα με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, εντιμότητας και εργατικότητας, απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην πρώτη «καλλικρατική» περίοδο του Δήμου μας. Το τεράστιο έργο που παρήχθη σε διοικητικό -και όχι μόνο- επίπεδο θα βρίσκεται πάντοτε μπροστά στους δημότες μας, για να τους θυμίζει την εποικοδομητική σας θητεία, ιδιαίτερα μετά την χρονική και συναισθηματική απομάκρυνση όλων μας από θερμά γεγονότα και φαινόμενα παραπληροφόρησης και αντιπαράθεσης, τα οποία επιφέρουν συνήθως οι εκλογικές μάχες.
Τέλος με την παρούσα, επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως τους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες σας, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου μας και ιδιαίτερα τους διευθυντές και προϊσταμένους, οι οποίοι με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια στο δύσκολο έργο που μου αναθέσατε. 
Γρεβενά 28-8-2014
Με τιμή
Ο Γενικός Γραμματέας
Ανδρέας Π. Τόσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας