Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

"ετικέτα ποιότητας" η Δ΄τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών

Πριν λίγες μέρες βραβεύτηκε με την  "ετικέτα ποιότητας" (eTwinning Quality Label) από την Εθνική Υπηρεσία του etwinning το πρόγραμμα "Yes to Equality, Yes to Brotherhood and Yes to Peace" (Ναι στην ισότητα, ναι στην αδερφοσύνη, ναι στην ειρήνη) που πραγματοποίησε το σχολικό έτος 2013-2014 η Δ΄τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών (σήμερα Ε΄).
Επειδή θεωρώ ότι το γεγονός αυτό είναι μεγάλη επιτυχία  για το σχολείο μας, αλλά και για το νομό μας, θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους μαθητές που συμμετείχαν,  όλους όσους μας βοήθησαν στην υλοποίηση του έργου και ιδιαίτερα την δασκάλα των Αγγλικών του  Σχολείου μας Λουκία Καραχάλιου και τα δεκαοχτώ  συνεργαζόμενα σχολεία από τις  οχτώ ευρωπαϊκές χώρες.
Περισσότερα για το έργο μπορείτε να δείτε εδώ: http://new-twinspace.etwinning.net/c/portal/layout?p_l_id=28397807  και εδώ: http://new-twinspace.etwinning.net/c/portal/layout?p_l_id=28117570

Ο δάσκαλος της τάξης
Αργύριος Καραλιόλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις