Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο Γρεβενών
20-10-2014
«..Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει…»

Ο Φασισμός – Ναζισμός και οι κάθε φορά πολιτικές του οργανώσεις (ΧΑ, Χ, Τάγματα Ασφαλείας , Καρφίτσα, ΕΠΕΝ κλπ), είναι προϊόντα της βαθειάς κρίσης του συστήματος και ταυτόχρονα πολιτική πρόταση υπέρβασης της, από την σκοπιά των συμφερόντων των κυρίαρχων που υπηρετούν πιστά. Για την επιβολή της πρότασης του, μετέρχεται πρακτικές εγκληματικών συμμοριών.
Με την μεγάλη απάντηση του λαού της πόλης μας και την καταδίκη του Φασισμού καταγγέλλουμε, την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να δώσει άδεια κατάθεσης στεφάνου στην οργάνωση της ΧΑ παραμονή της απελευθέρωσης της πόλης μας.
Τέτοιου τύπου «αδειοδοτήσεις» νομιμοποιούν τις Φασιστικές πολιτικές οργανώσεις, ταυτίζουν το θύμα με τον θύτη.
Η ΧΑ δεν είναι εγκληματική οργάνωση μόνο, επειδή τα στελέχη της και βουλευτές της κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αλλά επειδή έχει στον πυρήνα της ιδεολογίας της τον Ναζισμό.
Η ΧΑ λειτουργεί σαν το μακρύ χέρι, την σιδερένια φτέρνα του κεφαλαίου ενάντια στους εργαζόμενους και την νεολαία. Το έχει αποδείξει περίτρανα με την στάση της εντός και εκτός βουλής όλα αυτά τα χρόνια. Οι πραγματικοί της εχθροί είναι οι εργαζόμενοι, ο λαός, και η αριστερά και όχι τα αφεντικά της (ΜΜΕ, Εφοπλιστές και βιομήχανοι) που την στηρίζουν και συνδιαλέγονται μαζί της.
Στην πόλη και την περιοχή που, από τις πρώτες πόλεις της Ευρώπης απελευθερώθηκε από το ΕΑΜ, δίνοντας βαρύ φόρο αίματος, δεν έχουν καμμία θέση οι απόγονοι των συνεργατών των Γερμανών και των χουντικών προδοτών, οι εραστές του Ναζισμού, οι φονιάδες του Φύσσα, του Λουκμάν των ταγμάτων εφόδου, οι υπάλληλοι του Μπαλτάκου της ΝΔ.
Ο λαός της περιοχής μας έχει πλούσια εμπειρία από τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και έδωσε αποστομωτική απάντηση στην προσπάθεια αναβίωσης του Φασισμού παραμονές του Αντιφασιστικού ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου.
Ο ελληνικός λαός πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος (Δίστομο, Καλάβρυτα, Κρήτη, Μεσόβουνο, Κηπουρειό, Κοσμάτι κ.α) στην Μάχη ενάντια στον Ναζισμό με 1.000.000 νεκρούς και κατεστραμμένη τη χώρα και νίκησε.
Απαιτούμε σαν πολίτες της πόλης από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης:
1)Πολιτική καταδίκη Φασιστικών οργανώσεων τύπου ΧΑ
2)Καμμία ανοχή - νομιμοποίηση του Φασιμού με αντίστοιχες “αδειοδοτήσεις”
Γρεβενά – Αντιφασιστική πόλη – Πόλη ελεύθερη.
Ούτε Γρεβενά ούτε πουθενά τσακίστε τους Φασίστες σε κάθε γειτονία.
Λαέ θυμήσου το χώμα που πατάς Λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ.
Μου αρέσει!Μου αρέσει! ·

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις