Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

20 ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ EUROMEDICA ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου καρκινοπαθών συγγενών και φίλων Γρεβενών «Στηρίζω-Ελπίζω» ευχαριστούν θερμά την  ΥΓΕΙΑ- EUROMEDICA Γρεβενών, που ανταποκρίθηκε άμεσα και πρόθυμα στο αίτημα του συλλόγου για πραγματοποίηση δωρεάν μαστογραφιών σε ανασφάλιστες γυναίκες.
 Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς με δεδομένο και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας η ΥΓΕΙΑ- EUROMEDICA Γρεβενών προσφέρει 20 μαστογραφίες και20 υπερηχογραφήματα μαστών την περίοδο 15-2-20015 εώς 28-2-2015.


Η προσφορά αυτή γίνεται στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας για τον καρκίνο του παιδιού που είναι η 15η Φεβρουαρίου.Οι μαστογραφίες και τα υπερηχογραφήματα θα κατοχυρωθούν στις πρώτες ενδιαφερόμενες που θα τηλεφωνήσουν στο 2462024484 ώρες 9πρωί  με 6 απόγευμα.

(Από όσες κατοχυρώσουν τηλεφωνικά τη θέση τους θα ζητηθεί να προσκομίσουν και  τα κατάλληλα αποδεικτικά που να φαίνεται ότι δεν έχουν ασφάλεια.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις