Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ραχήλ Μακρή «Οι δεσμεύσεις γίνονται πράξη»

Ο αγώνας για δίκτυα διανομής ηλεκτρικού ρεύματος υπό δημόσιο έλεγχο και για μια αδιαίρετη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, στον οποίο είχα αφιερώσει τις κοινοβουλευτικές και θεσμικές δράσεις φέρνει τους πρώτους καρπούς.
Αποτελεί προσωπική και πολιτική δικαίωση της σταθερής και αδιαπραγμάτευτης θέση μου για άμεση άρση της πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων στις εταιρείες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ ΑΕ και ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, η απόφαση του Πρωθυπουργού όλων των Ελλήνων Αλέξη Τσίπρα.

Σε αντίθεση με την αδιάλλακτη προσήλωση των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε κατάλοιπα αυταρχικών λύσεων η δημοκρατία βρίσκει λύσεις με όπλο την Ελπίδα και όχι τον φόβο.
Οι προτάσεις για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, για τις οποίες δέχθηκα τόση λάσπη φανερώνουν την αξία τους με την υλοποίηση τους.
Η δημοκρατία ανοίγει νέους δρόμους για την ανάπτυξη χωρίς εργασιακό μεσαίωνα και για αξιοποίηση όλων των υγιών παραγωγικών δυνάμεων της Πατρίδας μας.
Ως Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ενεργειακή καρδιά της Χώρας θα συνεχίσω να παλεύω για την αποκατάσταση όλων των αδικιών και την υιοθέτηση των δίκαιων και ηθικών αιτημάτων των εργαζομένων, που εξασφαλίζουν την ενεργειακή αυτάρκεια της πατρίδας μας.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
www.rachelmakri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις