Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  23-1-2015 22:30 ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΥΛΑΙΣ
Ο κόσμος ζητάει να φύγουν.
Εμείς χαιρόμαστε που ξεκουμπίζονται ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Και θέλουμε να ξεκουμπιστεί και η μαύρη πολιτική τους. Θάπρεπε να φύγουν με ελικόπτερα, με το λαό έξω από τη Βουλή. Αλλά επιφυλασσόμαστε γι’ αυτό.


Τα μηνύματα είναι παντού τα ίδια: Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν ήδη φύγει.

Δεν υπάρχει περίπτωση μετεκλογικά να σχηματισθεί κυβέρνηση με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο (εκτός εάν τον τελευταίο τον μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ)
Στις 26 του Γενάρη όμως θα είναι εδώ η ΕΕ, το ασφυκτικό πλαίσιο των ευρωσυνθηκών, τα παλιά μνημόνια, η προοπτική των νέων μνημονίων, η φτώχεια, η ανεργία, η εκμετάλλευση, η άγρια εκμετάλλευση και το σκότωμα της ελπίδας των νέων, το άδικο και δυσθεώρητο χρέος, οι μεγάλοι πολυεθνικοί όμιλοι, η ελληνική ολιγαρχία, οι νταβατζήδες των ΜΜΕ, η καταστολή των ΜΑΤ – Δέλτα – ΔΙΑΣ, το ΝΑΤΟ, οι πόλεμοι κλπ.
Αυτά ορίζουν την ζωή μας και αλλάζουν κυβερνητικούς διαχειριστές σαν τα πουκάμισα.

Αυτοί πώς θα φύγουν;

Πάντως όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να τα σπάσει με αυτούς – θα μείνει εντός πλαισίου.
Αυτά θα φύγουν με οργανωμένο – μαχόμενο λαό, με εργατική – λαϊκή ανταρσία.
Σε αυτό θα συμβάλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η συνεργασία με ΜΑΡΣ με όλες τους τις δυνάμεις. Γι” αυτό πρέπει να είναι ισχυρά στις 25 Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις