Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΓΙΑΛΑ

Φίλες και φίλοι.
Αισθάνομαι την ανάγκη, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με αναδείξετε πρώτο στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ της π.ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Σε αυτόν τον σύντομο αλλά όμορφο προεκλογικό αγώνα μοιραστήκαμε μαζί τις αγωνίες μας για το μέλλον αυτού του τόπου, τις αγωνίες μας για το μέλλον των παιδιών μας.
Με τον αγώνα όλων μας φέραμε ξανά την ελπίδα στις καρδιές των πολιτών για ένα καλύτερο αύριο. Αν και με μικρή διαφορά, στο Νομό μας, δεν εκλέχτηκα ως εκπρόσωπός σας στο ελληνικό κοινοβούλιο, προσωπικά δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας και να αγωνίζομαι μαζί σας για να κάνουμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας καλύτερο. Να αναπτύξουμε τον τόπο μας και να τον βγάλουμε από την αφάνεια, την μιζέρια και την απραξία. Το παλαιό φεύγει και το νέο έρχεται με περισσότερο πάθος, ανιδιοτέλεια και καθαρότητα. Έρχεται μαζί με την νεολαία για την Ελλάδα που ελπίζει και προχωρά. Η αγάπη σας και η στήριξή σας μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω μαζί σας αυτόν τον υπέροχο αγώνα για μια Ελλάδα με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και δημοκρατία.
Σας ευχαριστώ. Καλό αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις