Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Η σημερινή εκλογική μάχη θα είναι σκληρή.

Από τη μεριά τους οι επαγγελματίες διαπλεκόμενοι εξουσιαστές θα χρησιμοποιήσουν όλο το φόβο που μπορούν, για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να επηρεάσουν και να χειραγωγήσουν για άλλη μια φορά την ελληνική κοινωνία.
Στον αγώνα φόβου που έχουν επιδοθεί δεν είναι μόνοι τους, έχουν μαζί τους τα συστημικά μέσα και έχουν έτοιμους τους υπηρέτες των αυλών τους για να τους χρησιμοποιήσουν σε κάθε στιγμή μέσα στις γραμμές του Σύριζα.

Υπάρχει ανάγκη η κοινωνία να προετοιμαστεί για τις συγκρούσεις που θα χρειαστούν προκειμένου να γυρίσει η χώρα σελίδα. Το ίδιο ισχύει και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είτε ως κόμμα, είτε ως Κοινοβουλευτική Ομάδα (ΚΟ). Χρειαζόμαστε μια ΚΟ ισχυρή, ενοποιημένη, αποφασισμένη να δώσει μάχες και να τις κερδίσει.
Δεν μπορεί η νέα ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να αποτελεί ένα άθροισμα προσωπικοτήτων ή παραγόντων με τις «ιδιαίτερες» και «προσωπικές» τους απόψεις.
Σε καμία περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ.
Δεν χωρούν στο ΣΥΡΙΖΑ πρόσωπα και συλλογικότητες του παλιού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Παράγοντες του πολιτικού προσωπικού που από θέσεις ευθύνης, συνέβαλλαν στην καταστροφή της κοινωνίας και της χώρας, που στήριξαν τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους οι ίδιοι ή τα κόμματα που στήριζαν μέχρι χθες.
Παράγοντες που στο μέλλον θα αποτελέσουν βαρίδια για το ΣΥΡΙΖΑ και τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας στο αγώνα για την απαλλαγή από τα μνημόνια και τις τρόικες.
Παράγοντες που επιχειρούν είτε να διασωθούν πολιτικά.
Παράγοντες οι οποίοι προσβλέπουν σε μια συστημική προσαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν είναι και δε θα γίνει νέο ΠΑΣΟΚ,
είναι ένα ανοιχτό εγχείρημα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Είναι ένας φορέας αλλαγής. Ο φορέας που Μια Ελλάδα που θα ανασυγκροτηθεί παραγωγικά και κοινωνικά και θα βρει διέξοδο σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και πρέπει να είναι ανοιχτός σε κάθε πολίτη –ανεξαρτήτως της κομματικής του προέλευσης- που είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί για την ακύρωση των μνημονίων, την κατάργηση των πολιτικών λιτότητας και για μια νέα αρχή μαζί με τα ενεργά κινήματα και την πλειοψηφία της κοινωνίας θα ανοίξει δρόμο για μια Ελλάδα με Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Αξιοπρέπεια.
Για όλους τους παραπάνω λόγους στηρίζουμε την ανιδιοτελή υποψηφιότητα του κ.Γιώργου Δρόσου, γιατρός Γ.Ν. Γρεβενών
για τον πολιτικό αγώνα της μονοεδρικής βουλευτικής έδρας Γρεβενών
Οργάνωση Μελών και φίλων του Σύριζα, Δεσκάτης και Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας