Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

«Ενδυνάμωση και αποκατάσταση σε δρομείς αντοχής»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά  το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, η διήμερη προπονητική συνάντηση, με θέμα «Ενδυνάμωση και αποκατάσταση σε δρομείς αντοχής»  και ομιλητή -  προπονητή,  τον αθλητή της Salomon Hellas, απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Α.Π.Θ. και τελειόφοιτο του τμήματος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης, Αλέξανδρο Φωτιάδη.

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου δρομείς αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της βιβλιοθήκης και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του κ. Φωτιάδη. Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε προπόνηση σε μονοπάτια τους δάσους και ασκήσεις ενδυνάμωσης ειδικά σχεδιασμένες για δρομείς μεγάλων αποστάσεων.
Όσοι συμμετείχαν στη συνάντηση είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις τόσο μεταξύ τους όσο και με τον κ. Φωτιάδη, να λύσουν απορίες που είχαν, σχετικές με την ενδυνάμωση και την αποκατάσταση, για να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα στους αγώνες της νέας χρονιάς. Συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος που θα πραγματοποιηθούν στον Όρλιακα στις 19 Απριλίου 2015 και αποφασίσθηκε να ενταθούν οι προσπάθειες από την οργανωτική επιτροπή των αγώνων ώστε να παρουσιασθούν άμεσα η προκήρυξη των αγώνων και οι δύο διαδρομές που έχουν εντυπωσιάσει όσους είχαν την ευκαιρία  να τις γνωρίσουν.
Το επόμενο ραντεβού για τους Δρομείς Υγείας Γρεβενών ορίστηκε  για το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας