Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠO ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

 - Καραθάνου Κωνσταντία (Ιδιωτική Υπάλληλος)
- Παλάντζας Λάμπρος (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
- Ταταρίδης Κυριάκος (Αρχιτέκτων Μηχανικός)

Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη είναι εδώ.

   Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη είμαστε οι εγγυητές της εθνικής σταθερότητας. Θέλουμε να ενώσουμε το έθνος που κάποιοι το διχάζουν στη λανθασμένη και ξεπερασμένη βάση «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» και να κινητοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας.
   Η Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, είναι ο τρίτος πόλος, ο πόλος της κεντροαριστεράς, του προοδευτικού κέντρου, της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, είναι αυτός που σε όλες τις μεγάλες στιγμές του έθνους, έδωσε τη λύση, πήρε τις κρίσιμες αποφάσεις. Κάθε φορά που αυτή η παράταξη βρέθηκε απομονωμένη εκτός εξελίξεων, ο τόπος είχε περιπέτειες και έφτασε σε ακρότητες. Χρειάζεται εθνική συστράτευση, εθνική συναίνεση. Χρειάζεται ένας τρίτος πόλος, ένα κεντρικό ρεύμα που συμπαρασύρει σε μία εθνική στρατηγική όλη την πατρίδα η οποία πρέπει να βγει στο ξέφωτο μετά από τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τα τελευταία πέντε χρόνια.
   Σ’ αυτόν τον αγώνα συμμετέχουν και στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, στην Π.Ε. Γρεβενών, πολίτες με όραμα και όρεξη για προσφορά στον τόπο. Συγκεκριμένα:
- Καραθάνου Κωνσταντία (Ιδιωτική Υπάλληλος)
- Παλάντζας Λάμπρος (Ιδιωτικός Υπάλληλος)
- Ταταρίδης Κυριάκος (Αρχιτέκτων Μηχανικός)
   Ζητάμε την ψήφο του Γρεβενιώτικου λαού για να έχει ο νομός μας ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία. Εμείς, κρατάμε ψηλά την ευθύνη.
                                                Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών
                                                               Ο Γραμματέας
                                                          Πρίντζας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις