Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει πως για τις Απόκριες 2015 διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:


1) Χορό μεταμφιεσμένων για τους μικρούς φίλους του Συλλόγου το Σάββατο  14 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου, με μουσική και χορό. (Είσοδος ελεύθερη)

2) Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00μ.μ στην ταβέρνα του Στέφανου Παπαλιούρα θα γίνει εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου. Στην εκδήλωση θα παίξει κιθάρα και θα τραγουδήσει έντεχνα λαϊκά τραγούδια ο Τάσος Δανόγλου. Επίσης κλαρίνο θα παίξει ο Χρήστος Δ. Λιάκας και θα τραγουδήσει δημοτικά τραγούδια ο Κων/νος Β. Στεριόπουλος. (Είσοδος ελεύθερη)

3) Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 8.30 μ.μ., θα γίνει το άναμμα  του παραδοσιακού «φανού» στον προαύλιο χώρο του Σχολείου.  Στην εκδήλωση θα υπάρχει μουσική, τραγούδι, χορός,  κρασί (προσφορά του Στέφανου Παπαλιούρα) και τσίπουρο δωρεάν.

4) Την Καθαρά Δευτέρα στην τοποθεσία Αγία Βαρβάρα θα γιορταστούν τα κούλουμα. Θα υπάρχει άφθονη φασολάδα, λαγάνες (προσφορά του αρτοποιείου του Γεώργιου Δ. Καραλιόλιου), νηστίσιμα εδέσματα, τσίπουρο και κρασί (προσφορά του Στέφανου Παπαλιούρα), όλα δωρεάν. Επίσης θα γίνει και ο καθιερωμένος διαγωνισμός πετάγματος του χαρταετού. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Σχολείου.

5) Επίσης ανακοινώνει ότι:

α)Τα χορευτικά θα αρχίσουν τη λειτουργία τους για τη νέα περίοδο το Σάββατο 8 Μαρτίου, τις ώρες:

Το παιδικό τμήμα στις 5.00μ.μ., Το εφηβικό τμήμα στις 6.00μ.μ. και το τμήμα των γυναικών στις 7.00μ.μ.

β) Το πρώτο αντάμωμα των Αμυγδαλιωτών που θα πραγματοποιηθεί στις 14,15 και 16 Αυγούστου, θα είναι αφιερωμένο στους απόδημους Αμυγδαλιώτες του εξωτερικού.

γ) Μετά από συνεννόηση με το Κοινοτικό Συμβούλιο πρέπει να ζητήσουμε από το Δήμο Γρεβενών, εφ’ όσον δεν χρειάζονται,  να απομακρυνθεί  ο αναμεταδότης (κεραία) της αναλογικής τηλεόρασης  από τον Άγιο Χριστόφορο, γιατί επιβαρύνει αισθητικά και περιβαλλοντικά το χώρο, ενώ υπάρχουν και υπόνοιες πως εκπέμπει και ακτινοβολία.

Τέλος συγχαίρει  για  την επανεκλογή του το βουλευτή Γρεβενών κ. Κοψαχείλη και του εύχεται καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γραμματέας                                        Ο Πρόεδρος

Αργύριος Γ. Καραλιόλιος                             Νικόλαος Δεινόπαπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις