Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Αντίο Βασιλική μας

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2015 η αγαπημένη μας Βασιλική Νακούδη-Εμπρικίδου  έφυγε από τη ζωή  μετά  από πολυετή άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η Βασιλική υπήρξε ιδρυτικό μέλος του «Συλλόγου Καρκινοπαθών, Φίλων και Συγγενών Γρεβενών ΣΤΗΡΙΖΩ - ΕΛΠΙΖΩ». Με θάρρος, τόλμη και περίσσεια αξιοπρέπεια, παρά την επιβαρημένη υγεία της,  έδειξε το δρόμο σε πάσχοντες και μη ώστε να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις και να έρθουν ευθέως αντιμέτωποι με ευαίσθητα θέματα που αφορούν τον καρκίνο. «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ» μια αγαπημένη φράση της Βασιλικής γεμάτη αλήθεια. Ο Σύλλογος μας έχασε ένα από τα πιο ικανά και άξια μέλη του.
Η πρόεδρος και το ΔΣ του «Συλλόγου Καρκινοπαθών, Φίλων και Συγγενών Γρεβενών ΣΤΗΡΙΖΩ - ΕΛΠΙΖΩ» εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βασιλικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ grevena.net

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις