Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Επιστολή διαμαρτυρίας Δημοσθένη Κουπτσίδη, επικεφαλής μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Γρεβενών Γρεβενών και μέλους Δ.Σ. της ΑνΓρε, για τη μετεγκατάσταση της εταιρείας στους Μαυραναίους

Διαφωνούμε με την όποια μετακίνηση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Γρεβενών, ΑνΓρε ΑΕ ΟΤΑ, οπουδήποτε εκτός του πολεοδομικού ιστού της πόλης των Γρεβενών. Ο ρόλος μια Αναπτυξιακής Εταιρείας είναι σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη μιας περιοχής. Η ΑνΓρε ΑΕ εκπροσωπεί όλους τους φορείς του τόπου, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Δήμο Γρεβενών, Δήμο Δεκάτης, Επιμελητήριο , Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Γρεβενών και Δεσκάτης και ΑΝΚΟ.

Η Αν Γρε διαχειρίζεται μια σειρά δράσεων και αναπτυξιακών προγραμμάτων που αφορούν μεγάλο αριθμό πολιτών του Νομού μας.  Επίσης διαχειρίζεται προγράμματα με δικαιούχους ωφελουμένους καταρτιζόμενους (πάνω από 2.000 άτομα και 310 ωφελουμένους στα προγράμματα ΤΟΠΣΑ και ΤΟΠΕΚΟ).
Επειδή λοιπόν ο ρόλος της ΑνΓρε ΑΕ είναι πολυσχιδής και ιδιαίτερα σπουδαίος και καθοριστικός για την ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, αλλά και για την αξιοποίηση και απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων που δεν είναι δυνατόν χωρίς τη συμβολή της Αναπτυξιακής να γίνουν δράση και έργο για τον τόπο μας.  
Επειδή δεν είναι δυνατό η μετεγκατάσταση να γίνεται στους Μαυραναίους χωρίς σχεδιασμό και στόχο…
Επειδή δεν είναι δυνατόν η μετεγκατάσταση να γίνεται, για να συντηρηθεί ένα δημοτικό κτίριο (Δημοτικό κατάστημα Μαυραναίων…)
Επειδή δεν είναι δυνατόν η μετεγκατάσταση να είναι ένα είδος τιμωρίας για τους εργαζομένους της ΑνΓρε Α.Ε.
Επειδή, τέλος, δεν είναι δυνατόν η μετεγκατάσταση  της ΑΝ.ΓΡΕ. Α.Ε. να γίνεται  με όρους προχειρότητας και να υποβαθμίζεται ένα ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ εργαλείο του τόπου μας, καταψηφίζουμε και καταγγέλλουμε αυτήν την πρόθεση της Διοίκησης, για μετακίνηση της, στο Δημοτικό κατάστημα των Μαυραναίων.
Δημοσθένης Κουπτσίδης
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Γρεβενών
Μέλος Δ.Σ. ΑνΓρε ΑΕ ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας