Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

"Έφυγε" σήμερα ο γνωστός Οφθαλμίατρος Βασίλειος Σαρτικίδης - Συλλυπητήριο μήνυμα του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών

Ο Ιατρικός κόσμος των Γρεβενών δέχτηκε σήμερα ένα ακόμη σκληρό χτύπημα της μοίρας.
Έφυγε από τη ζωή μετά από ολιγόμηνη και άνιση μάχη με την επάρατο, ο Βασίλειος Σαρτικίδης, μάχιμος Ιατρός, εξέχον μέλος του Συλλόγου μας και επί σειράν ετών μέλος του Δ.Σ.


Αθόρυβος,σεμνός, χαμογελαστός επί σειράν δεκαετιών, πιστός στο καθήκον, έδωσε με επιτυχία την πολύτιμη βοήθεια στον πάσχοντα, στον ευαίσθητο τομέα της Ιατρικής επιστήμης την Οφθαλμολογία.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ εκφράζοντας και την ομόθυμη βούληση των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών μόλις πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα της απώλειας του εξαίρετου συναδέλφου μας ,εκφράζουν τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη σύζυγό του Μαρία Παλάσκα, στα παιδιά του μέλη της Υγειονομικής κοινότητας - Φαρμακοποιούς, Γεώργιο και Ιωάννη καθώς και σε όλους τους οικείους του.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη και συγκίνηση.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Για το Δ. Σ

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Ψευτογκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ grevena.net

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις