Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Let’s Do It, Greece!»

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου συμμετέχει για 2η χρονιά στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού «Let’s Do It, Greece!» - «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα». Το "Let's Do It, World" αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, καθαρίζουν πόλεις, πάρκα, δάση, παραλίες περνώντας παράλληλα το μήνυμα για την αλλαγή, τη βελτίωση και την προστασία του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Ο Φορέας Διαχείρισης, αξιοποιώντας την ενεργό συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών και έχοντας ως στόχο την προώθηση της αξίας του εθελοντισμού, συμμετέχει στην εθελοντική καμπάνια ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Δήμο Γρεβενών, την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, την Δημοτική Κοινότητα Γρεβενών και μια πληθώρα τοπικών Φορέων και Συλλόγων.
Συγκεκριμένα ο Φορέας Διαχείρισης συντονίζει και συνδιοργανώνει με τον Δήμο Γρεβενών, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, δράσεις καθαριότητας, βελτίωσης και αισθητικής παρέμβασης στο φυσικό και αστικό περιβάλλον της πόλης και ειδικότερα στις ακόλουθες περιοχές:
1. περιοχή Καστράκι Γρεβενών
2. περιοχής Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής (Αχίλλης) Γρεβενών
3. περιοχής Γέφυρας Καλαμπάκας Γρεβενών
4. περιοχής Αγ. Παρασκευή
5. περιοχής Αγ. Γεώργιος
6. Εξωραϊσμός Πολιτιστικού Κέντρου Γρεβενών
Οι δράσεις θα προσδιορισθούν από τον αριθμό των εθελοντών, γι΄ αυτό και καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συμβάλουν ενεργά στον καθαρισμό των προαναφερθέντων περιοχών, να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 24/4/2015,
        Στα τηλέφωνα: 24620 87563, email : kpmavran@gmail.com  (Κέντρο Πληροφόρησης
                              Μαυραναίων Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου -Χρύσα Μωυσιάδη),
    2462350866 (Ειρήνη Κεφαλά)
    2462353103 (Βασιλική Καραγεώργου)
    6948949503 (Στέργιος Πουρνάρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις