Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών Γρεβενών Πικριβενίτσ

 Πραγματοποιήθηκαν και φέτος στις 2 Μαΐου στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου οι εκδηλώσεις για το πανηγύρι του χωριού με μεγάλη επιτυχία. Φέτος στο πανηγύρι συμμετείχε πάρα πολύς κόσμος και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την οργάνωση.


Οι γυναίκες του λαογραφικού - χορευτικού τμήματος του Συλλόγου τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η σούπα που μοιράστηκε ήταν πεντανόστιμη και στο διαγωνισμό του παραδοσιακού αγωνίσματος του άλματος τριπλούν το κύπελλο κέρδισε ο Χρήστος Μουσαράι. Η οργάνωση και φέτος έγινε μαζί με την εκκλησιαστική επιτροπή και η συνεργασία ήταν για άλλη μια φορά άψογη.

 Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία η αναβίωση του «αποχαιρετισμού της Πασχαλιάς» και του «διπλώματος του χορού»  από το λαογραφικό - χορευτικό τμήμα γυναικών του Συλλόγου. Τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελος της Ιερής Μητρόπολης Γρεβενών κ.κ. Σεραφείμ, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Κοψαχείλης, ο  Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Σημανδράκος, ο αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Φαρμάκης,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρέλλας και  ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πατσιαρίκας και πάρα πολύς κόσμος. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους.

Στην  παρακάτω υπερσύνδεση μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες από την εκδήλωση  http://e-amigdalies.gr

και βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=mS7we92skOw,

εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=U7VUQpEC2Yg

και εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=3beZgJEdfeE&feature=youtu.beΓια το Διοικητικό Συμβούλιο

                               Ο Γραμματέας                               Ο Πρόεδρος 

            

 Αργύριος Καραλιόλιος                     Νικόλαος Δεινόπαπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις