Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

δίκτυο μαρτυρικών πόλεων και χωριών

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών ψήφισε την υλοποίηση των προτάσεων της Δ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών και αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής η οποία θα δρομολογήσει τις προτάσεις για ένταξη του Δήμου, πόλεων και χωριών στο δίκτυο μαρτυρικών πόλεων και χωριών κλπ (όλες τις προτάσεις μπορείτε να δείτε εδώ:http://2dim-greven.gre.sch.gr/e%202015.htm).
Την παρουσίαση των προτάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο έκαναν οι μαθητές της τάξης Αριάδνη, Μαρία, Περικλής και Δέσποινα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Ντάγκα Παναγιώτα που πρότεινε να συζητηθούν οι προτάσεις μας, ευχαριστούμε πολύ και συγχαίρουμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πασχαγιαννίδη που έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το Δήμαρχο κ. Δασταμάνη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για τα καλά τους λόγια και την ομόφωνη αποδοχή των προτάσεών μας.

Δείτε εδώ ένα βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=U_fnyje74l8 και εδώ τρεις φωτογραφίες http://2dim-greven.gre.sch.gr/e%202015.htm

Ο δάσκαλος της τάξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις