Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΤΣΟΣ…ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…!

Μία ακόμα αθωωτική απόφαση, την τέταρτη στη σειρά, επιφύλαξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γρεβενών τη φορά αυτή, στον πρώην Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Νούτσο !  Σε δίκη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, με πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας, την οποία αποδέχτηκε το Δικαστήριο,  κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην έκδοση επιταγών εκ μέρους του Σπάτα Βασιλείου, στη γνωστή υπόθεση της ΔΕΥΑΓ την οποία ο Γιώργος Νούτσος είχε αποκαλύψει και καταγγείλει στις Εισαγγελικές αρχές τον Ιανουάριο του 2010…! Το Δικαστήριο αντίθετα, έκρινε ένοχο τον Βασίλειο Σπάτα για την έκδοση των επιταγών, επιβάλλοντάς του ποινές φυλάκισης 34 και 38 μηνών αντίστοιχα.

Είναι η τέταρτη στη σειρά αθωωτική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τον πρώην Δήμαρχο,  που έρχεται  και ξεκαθαρίζει έτι περαιτέρω τα πράγματα, αποκαθιστώντας το αίσθημα δικαίου, αποδίδοντας δικαιοσύνη και  αποδεικνύοντας πως οι  δικαστικοί  λειτουργοί, σταθερά και με συνέπεια, καταφέρνουν και υπηρετούν με αξιοσύνη το λειτούργημα που τους έχει ανατεθεί.

Γραφείο Τύπου
Πρ. Δημάρχου Γρεβενών
Γιώργου Νούτσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις