Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Πρόσκληση

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010, να προσέλθετε στην 22η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
Θέμα 1ο
Έγκριση και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου: “Βελτίωση – Συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού Δήμου Γρεβενών έτους 2016”

Θέμα 2ο
Έγκριση 3ου ΑΠΕ εκτέλεσης του έργου: “Έργα και εργασίες διευθέτησης και περιβαλλοντικής αναβάθμισης του χειμάρρου Γρεβενίτη από τη γέφυρα Γάτου έως τη γέφυρα Χατζή”

Θέμα 3ο
Καθορισμός οριογραμμής ρέματος “ΒΑΕΝΙ” πλησίον με την ιδιοκτησία της κας Μαγδαληνής Λάγκα στην Τ.Κ. Δοτσικού Δήμου Γρεβενών

Θέμα 4ο
Έκτακτη κάρπωση από την υλοτομία της ζώνης κατάληψης του ΜΥΗΕ Ζιάκα του Δημοτικού Δάσους Ζιάκα Δημοτικής Ενότητας Θ. Ζιάκα

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
Θέμα 5ο
Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του προμήθειας “Αποχιονισμός του δημοτικού οδικού δικτύου και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Γρεβενών χειμερινής περιόδου 2015-2016”

Θέμα 6ο
Έγκριση μελέτης, δαπάνης και καθορισμός του τρόπου διενέργειας του διαγωνισμού “Προμήθεια αλατιού χειμερινής περιόδου 2015-2016”

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
                            
   
                                                                                       Πασχαγιαννίδης Αχιλλέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας