Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Του Γιώργου Νούτσου

Με διάθεση καλοπροαίρετη και συναινετική, θέλω με αυτές μου τις σκέψεις να απευθυνθώ στους φίλους νεοδημοκράτες, αλλά και σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία…
Στις 22 του Νοέμβρη δίνεται σε όλους μας μια χρυσή ευκαιρία.
Η ευκαιρία να αποδείξουμε πως νοιαζόμαστε για τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και πως προσβλέπουμε σ αυτή, για την παλινόρθωση των ζωών μας, αλλά και της χώρας.

Δεν είναι αυτές οι εκλογές, οι κλασσικές κομματικές εκλογές, που αφορούν μόνο ένα κλειστό κομματικό ακροατήριο. Οι εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι εν δυνάμει εκλογές ανάδειξης του επόμενου Πρωθυπουργού της χώρας. Είναι κατά συνέπεια εκλογές που μας αφορούν όλους κι έτσι ακριβώς οφείλουμε να σταθούμε απέναντί τους !
Στις αλλοπρόσαλλες, τυχοδιωκτικές και επικίνδυνες πολιτικές του Σύριζα, αναζητείται μια αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή ! Αναζητείται ο φορέας εκείνος, που θα ανοίξει τα χέρια του και θ αγκαλιάσει με κοινωνική ευαισθησία και αξιοπρέπεια όλους όσους πληγώθηκαν, τιμωρήθηκαν, εκβιάστηκαν, λοιδορήθηκαν και απαξιώθηκαν, για να υποκύψουν σε επιτηδευμένα σιχαμερά τελεσίγραφα !
Από την άλλη, για τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, είναι σαφές πως είναι κάτι πολύ παραπάνω… Είναι η μεγάλη ευκαιρία να σωθεί η Παράταξη από το τέλμα και την αναξιοπιστία, που λανθασμένες επιλογές χρόνων την οδήγησαν, για να χαράξει ένα καινούργιο δρόμο αλήθειας, ευθύνης και νεωτερικού λόγου και πολιτικών, που θα την καταστήσουν και πάλι ελκυστική στους πολίτες και χρήσιμη στον τόπο.
Η συμμετοχή λοιπόν, όλων, στις εκλογές της Κυριακής, είναι μονόδρομος...!
Ένα μόνο προβληματισμό, θα θέσω σε όσους διατείνονται πως αγαπούν την μεγάλη φιλελεύθερη Παράταξη και επιθυμούν να την ξαναδούν και πάλι δυνατή, ικανή και αλλαγμένη, να παίξει το ρόλο που η ιστορία της ετοιμάζει !
Σκεφτείτε, μια εκλογική διαδικασία «φτωχή» την Κυριακή ! Μια διαδικασία, όπου ασθμαίνοντες θα πάνε να ψηφίσουν μερικές μόνο δεκάδες χιλιάδες «γραφικών» νεοδημοκρατών, φίλοι ταγμένοι στα πρόσωπα των υποψηφίων και μερικοί άλλοι ανησυχούντες μήπως και χάσουν την επαφή με ένα κακοφορμισμένο παρελθόν, που έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε «ιστορία» της Παράταξης !
Σκεφτείτε, αντί για την λαϊκή πλημμυρίδα των 800.000 πολιτών, που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές για την ανάδειξη του Σαμαρά, να ψηφίσουν την φορά αυτή πολλαπλά λιγότεροι. Ο αντίκτυπος φίλοι, θα είναι τεράστιος και καταστροφικός !
Με μια ισχυρή συμμετοχή, ο αρχηγός που θα επιλεγεί, θα καταστεί εξαρχής ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της νέας Νέας Δημοκρατίας και η Παράταξη θα λάβει μια άνευ προηγουμένου ώθηση για να βγεί μια για πάντα από τον καταστροφικό της λήθαργο….
Σε αντίθετη περίπτωση, θα βιώσουμε ένα δράμα ! Σαν Παράταξη και σαν Χώρα !
Όποιος κι αν εκλεγεί θα είναι εκ προοιμίου αναλώσιμος, άσφαιρος, μη πειστικός, αδύναμος, άμεσα αμφισβητήσιμος, άρα προκαταβολικά ανεπαρκής και αποτυχημένος…! Άμεση συνέπεια, θα είναι πολύ σύντομα τα «καπετανάτα», ο κατακερματισμός της Παράταξης κι η εξαφάνιση της από την Ελληνική πολιτική σκηνή και ιστορία…!
Φρονώ πως όλοι καταλαβαίνετε πως δεν κινδυνολογώ με όσα περιγράφω ! Κρούω όμως τον κώδωνα του κινδύνου… Και τον ήχο του, έχουν χρέος ιερό έναντι της Παράταξης, που υπεραγαπούν όπως διατείνονται, να τον ακούσουν όλοι…
Την Κυριακή, 22 του Νοέμβρη, έχουμε χρέος,  να δώσουμε το φιλί της ζωής στην Παράταξη της καρδιάς μας !
‘Έχουμε πρώτιστα χρέος να δώσουμε όλοι, δυναμικό το παρόν…
Έχουμε χρέος, να πάμε στις κάλπες, ωθώντας φίλους και γνωστούς μας , να κάνουν το ίδιο…
Έχουμε χρέος να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, δίνοντας στον Απόστολο Τζιτζικώστα, την ευκαιρία που χρειάζεται και που η Παράταξη κι ο τόπος έχουν  ανάγκη…
Την Κυριακή, παίρνουμε όλοι μέρος στη γιορτή της Δημοκρατίας…
Τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε….!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις