Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΟΧΙ ΥΦΕΡΠΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΗΛΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ Του Γιωργου Νουτσου

... θα μπορουσε κανεις καταλογιζοντας απειρια, ανεπαρκεια, ή εστω ανικανοτητα, να ξεπερασει ανακολουθιες, λαθη, προχειροτητα και συμβιβασμους αυτης της Αριστερης κυβερνησης !
Δεν μπορει κανεις ομως να παραβλεψει θεματα δημοκρατιας, εκκολαπτομενου φασισμου, ολοκληρωτικης αντιληψης και μιας εμφανους και απροκαλυπτης τασης ποδηγετησης οιουδηποτε τολμα να αμφισβητησει την αξιοσυνη των στελεχων της..!

Ποσο μαλλον που η "κατα τεκμηριον' δημοκρατικη και ασπιλη Αριστερα, θα ειχε ενα λογο παραπανω να αποδειξει, πως, το φωτοστεφανο το οποιο φροντισε να επιφορεσει στον εαυτο της τις προηγουμενες δεκαετιες, μεσα απο μια αριστοτεχνικη, επιθετικη και εξωφθαλμα λαικιστικη προπαγανδα με την συνεπικουρια ασφαλως μιας κομπλεξικης, ενοχικης και ιδεολογικα αμηχανης Δεξιας, οντως προσδιοριζει και καθοδηγει τις πολιτικες τους !!!
Μονο αυτο δεν ζουμε ομως ! Απιστευτου μεγεθους φασιστικη αντιληψη, παχυδερμισμος, Λουδοβικισμος, ανιατος εγωκεντρισμος και μια ασυλληπτου μεγεθους υπερφιαλη πολιτικη πρακτικη, που δεν σεβεται στοιχειωδως τους κανονες της πολιτικης, δημοκρατικης και ηθικης πρακτικης..!
Αποφασιζομεν και διατασσομεν σε ολα τα επιπεδα. Αποφασιζομεν ετσιθελικα και αυθαιρετα για τα καναλια. Αρα ποδηγετουμε την ελευθερια εκρφασης και κατ επεκταση το δικαωμα πληροφορησης του κοσμου ! Καθοριζουμε με υπουργικες εγκυκλιους ποιοι και ποτε θα μετεχουν σε διαδηλωσεις που στρεφονται κατα των πολιτικων τους ! Στηνουν ενα ακτεγκτο κομματικο κρατος με διορισμό πληθωρας στελεχων τους, παραβιαζοντας αυθωρει κ παραχρημα προσχηματα και κανονες αξιοκρατιας, εχοντας μαλιστα το θρασος να το εμφανιζουν σαν μια εξαγιασμενη πρακτικη γιατι ταχα κι αλλοι τα ιδια εκαναν ! Αναδιατασσουν τις αστυνομικες πρακτικες κατα των "αντιφρονουντων" με σκληρυνση της στασης τους στο ονομα της κοινωνικης τους ειρηνης ! Κατσαδιαζουν με απρεπεια οσους τολμουν να αμφισβητησουν την αγιοσυνη και τις προθεσεις των Συντροφων τους, που κατα τεκμηριο υπαρχουν για να μαχονται για τα λαικα δικαια και τους οικονομικα και κοινωνικα περιθωριοποιημενους, κι ας αποδεικνυεται πως ολοι αυτοι, ανηκουν στην πραγματικοτητα στην οικονομικη ελιτ και μπουρζουαζια !!!
Στην επιτομη των σκεψεων μου, θα ελεγα πως ο φασισμος τους, ειναι οπως καθε αλλος φασισμος ! Δεν αλλοιωνεται απο το βαθυ ροζ αγαπημενο χρωμα της δημοσιας προβολης τους, δεν καθαγιαζεται απο την διακηρυγμενη αλλα ανυπαρκτη ηθκη τους. Γκρουπουσκουλα της εξουσιας ειναι. Παρακολουθηματα της νεας Ταξης που βρηκε στο προσωπο τους τους καταλληλους "ξενιστες" για να περασουν την "θεραπεια" τους ! Ακραιοι καρεκλοκενταυροι, ποιυ το μονο που τους νοιαζει ειναι πως δεν θα αποδειχτουν "αριστερη παρενθεση" οπως καποιοι εν τη αφελεια τους, βιαστηκαν να τους χαρακτηρισουν ! Εμμονικοι κι επικινδυνοι στην αλαζονια τους, απορροια της ελλιπους τους γνωσης, των ξεφτισμενων Εθνικων ανακλαστικων τους και του διεστραμμενου Αριστεροστρφου και αντεθνικου Διεθνισμου τους...!
Ειναι επικινδυνοι...! Και το μονο βεβαιο είναι, πως πρεπει ταχιστα να απομακρυνθουν...! Μ οποιο κοστος, μ οποια αλλη επιλογη, που χειροτερη τους και πιο καταστροφικη, νομοτελειακα αποκλειεται να αποδειχτει........!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας