Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι  για τις Απόκριες 2016 διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1) Χορό μεταμφιεσμένων για τους μικρούς φίλους του Συλλόγου το Σάββατο 12  Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου, με μουσική, χορό και με μπουφέ (ποτά και αναψυκτικά του Συλλόγου).  (Είσοδος δωρεάν).

2) Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ., θα γίνει το άναμμα  του παραδοσιακού «φανού» στον προαύλιο χώρο του Σχολείου.  Στην εκδήλωση θα υπάρχει τραγούδι και χορός με μουσική από τη  δημοτική ορχήστρα του Χρήστου Δ. Λιάκα,  κρασί και τσίπουρο δωρεάν. (Το κρασί προσφορά του Στέφανου Παπαλιούρα)

         3) Την Καθαρά Δευτέρα στην τοποθεσία Αγία Βαρβάρα θα γιορταστούν τα κούλουμα. Θα υπάρχει άφθονη φασολάδα  λαγάνες, νηστίσιμα εδέσματα και κρασί δωρεάν. Επίσης θα γίνει και ο καθιερωμένος διαγωνισμός πετάγματος του χαρταετού. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Σχολείου.

       4) Επίσης ανακοινώνει ότι το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00μ.μ.  διοργανώνει στην αίθουσα του Συλλόγου συζήτηση με όλα τα μέλη των χορευτικών με θέμα: «Το μέλλον των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου».

                           

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                   Ο Γραμματέας                                    Ο ΠρόεδροςΑργύριος Καραλιόλιος                          Νικόλαος Δεινόπαπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ grevena.net

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις