Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Συμπαράσταση στις Σχολικές καθαρίστριες

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών ,συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των καθαριστριών των σχολείων μας. Το πρόβλημα της υγιεινής και της καθαριότητας στα σχολεία μας είναι εξαιρετικά σημαντικό και μας αφορά όλους: γονείς ,παιδιά εκπαιδευτικούς. οι εργαζόμενες στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων, είναι αυτές που καθημερινά και μέσα σε αντίξοες συνθήκες  εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζονται  ώστε τα σχολεία των παιδιών μας να είναι καθαρά, οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί να λειτουργούν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.

Η μεγάλη πλειοψηφία των καθαριστριών απασχολούνται σήμερα με συμβάσεις έργου και  από ανάγκη επιβίωσης έχουν αποδεχθεί  χαμηλότατες αμοιβέ, οι οποίες καλύπτουν μικρό μόνο μέρος της παρεχόμενης δουλειάς τους.
Συμπαραστεκόμαστε στο δικαίωμα τους για άδεια, ασθένεια, μητρότητα.
Συμπαραστεκόμαστε στο δικαίωμα τους για μόνιμη εργασία, αξιοπρεπείς αμοιβές, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.


Ο Πρόεδρος                                                                                 Η Γραμματέας

Μπόλης Δημήτριος                                                                     Φακή Μαρία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις