Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

«Εθελοντές προσκαλεί το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου»

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου ζητά εθελοντές για την υλοποίηση Εθελοντικού Προγράμματος που αφορά την «Λειτουργία μουσειακών ή εκθεσιακών χώρων στο Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου».
Το Εθελοντικό Πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης – ευαισθητοποίηση που υλοποιεί ο Φορέα Διαχείρισης και έχει στόχο την λειτουργία χώρων πουανήκουν σε τοπικούς συλλόγους ή ΟΤΑ της περιοχής και παρόλο που διαθέτουν αξιόλογες προσωπικές συλλογές, φωτογραφικές εκθέσεις, βιβλιοθήκες κ.α. παραμένουν ανενεργοί εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο άνω των 18 ετών, που είναι ασφαλισμένος σε οποιοδήποτε ασφαλιστικό φορέα, είναι υγιείς και που:

επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά το μοναδικό φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον την μεγαλύτερης χερσαίας προστατευόμενης περιοχής της χώρας μας
να ενημερωθεί και να ενημερώσει τους επισκέπτες του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου
να συμβάλει στην λειτουργία και ανάδειξη χώρων που δημιουργήθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι για να προβάλουν την ιστορία και τον πολιτισμό των διαφόρων περιοχών του Εθνικού Πάρκου
Οι εθελοντές θα προσφέρουν την εθελοντική τους εργασία για 15 ημέρες από τις 5 έως και τις 19 Αυγούστου 2016.   
Η διαμονή τους θα είναι δωρεάν σε χώρους εντός της προστατευόμενης περιοχής ενώ με μέριμνα του Φορέα Διαχείρισηςθα γίνεται η μεταφορά τους στους χώρους όπου θα απασχολούνται.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν έως και τις 29 Ιουλίουσυμπληρωμένη την Αίτηση Συμμετοχής στην Υπηρεσία του Φορέα Διαχείρισης στο email:pindos.np@gmail.com ή στο Κέντρο Πληροφόρησης Μαυραναίων στο fax:24620 87564.
Η σχετική Ανακοίνωση καθώς και η Αίτηση Συμμετοχής βρίσκεται στην ιστοσελίδατου Φορέα Διαχείρισηςhttp://pindosnationalpark.gr/ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΡΥΜΩΝ
ΒΙΚΟΥ- ΑΩΟΥ & ΠΙΝΔΟΥ

Ασπράγγελοι    21/07/2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις