Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Το Τοπικό πρόγραμμα «CLLD / Leader στα Γρεβενά

Ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία για τη κατάρτιση του τοπικού προγράμματος Leader που θα υποβληθεί στο Υπουργείο Γεωργίας από την Αναπτυξιακή Εταιρία Δυτικής Μακεδονίας ( ΑΝΚΟ ΑΕ ) και θα αφορά συνολικά τις Π.Ε. Κοζάνης και Γρεβενών, στα πλαίσια της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.
Στις 12/7 κλιμάκιο της Εταιρίας θα επισκεφτεί τη πόλη της Δεσκάτης ενώ την Τετάρτη 13/7 θα βρίσκεται στη πόλη των Γρεβενών.

Η εκδήλωση ενημέρωσης - διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών το απόγευμα της Τετάρτης στις 7:00.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν τα βασικά σημεία του προγράμματος, οι επιλέξιμες δράσεις, ο καθορισμός της περιοχής παρέμβασης, καθώς και οι όροι και προϋποθέσεις χρηματοδότησης, δημόσιων, ιδιωτικών έργων και δράσεις συλλογικών φορέων.
Οι φορείς και οι πολίτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν προτάσεις, απόψεις, ερωτήματα, και τελικά να συμμετέχουν στη συνδιαμόρφωση του τοπικού προγράμματος που η υλοποίησή του θα ξεκινήσει το 2017 μετά την έγκρισή του, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 Γραφείο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας
                              Π.Ε. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις