Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Πρωτοβουλία της Π.Ε. Γρεβενών για συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Αττικής

 Η Π.Ε. Γρεβενών σε συνεργασία με τους Δήμους Γρεβενών, Δεσκάτης και την Ι.Μ. Γρεβενών ανακοινώνει ότι όσοι πολίτες, φορείς, σύλλογοι κ.α. επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες κατοίκους της Αττικής από τις φονικές πυρκαγιές μπορούν να προσφέρουν είδη όπως:

τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση άμεσης κατανάλωσης- κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές-, εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, γάλατα μακράς διαρκείας τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου- εβαπορέ-, φάρμακα, γάζες, betadine, αλοιφές όπως fucidin, fucicort, και αναλγητικά κ.α., πάνες, σερβιέτες και μωρομάντηλα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.
Οι προσφέροντες θα παραδίδουν τα παραπάνω είδη στη Μαθητική Εστία στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Γρεβενών δίπλα στο Διοικητήριο Γρεβενών (Διεύθυνση τέρμα Κ. Ταλιαδούρη) και κατά τις ώρες: 07:00 – 15:00.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ώστε να μεγιστοποιήσουμε το όφελος της παρεχόμενης βοήθειας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών τηλ:2462353333-370 καθώς επίσης και με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών τηλ:2462353252

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας