Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Η συνεχόμενη ερημοποίηση των Γρεβενών ... του Στέργιου Κώττα

Η συνεχόμενη ερημοποίηση των Γρεβενών, σκοτεινιάζει την σκέψη του κάθε Γρεβενιώτη. Ωθώντας τους νέους μας στην μετανάστευση,σε άλλες πόλεις, αλλά και στο εξωτερικό και βυθίζοντας όσους παραμένουν στην αναξιοπρέπεια.
Η απελπισία των νέων, αλλά και όλων των πολιτών, που δεν βλέπουν φως στην μακρά Mνημονιακή μας νύχτα ενισχύεται κάθε φορά που ακούν το αφήγημα της «όπου-νάναι» εξόδου από την κρίση μέσω της υποταγής σε εκείνα που την γιγάντωσαν.
Η απογοήτευση μεγεθύνεται με τον ευτελισμό των κομμάτων να κατεβάζουν υποψήφιους βουλευτές για τον τόπο μας, δημιουργήματα κομματικών σωλήνων και ύποπτων συναλλαγών, αντί απλών πολιτών, που μπορεί να μην είναι δεινοί ομιλητές, γιατί έμαθαν να εκφράζονται με άλλους τρόπους όπως εγώ με τη μουσική, αλλά έχουν το κριτήριο να οδηγούνται από μεγάλα μυαλά και μεγάλες ιδέες.
Καμία ελπίδα δεν μπορεί να ριζώσει στον τόπο μας, όπου εκείνοι που εκλέχτηκαν για να κάνουν την ρήξη με το μη βιώσιμο παρελθόν το αναπαραγάγουν καθημερινά και ποικιλοτρόπως, ενώ οι εκ προοιμίου συμβιβασμένοι ζητούν να επανεκλεγούν υποσχόμενοι πράγματα που απαιτούν την ρήξη την οποία δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν.
Το ΜέΡΑ25 αναγνωρίζει την ανάγκη ευρύτερου διαλόγου και συστράτευσης δυνάμεων της κοινωνίας για την ανατροπή της εξασκούμενης πολιτικής και την αντιμετώπιση της κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης που αυτή επιφέρει.
Σε αυτό το πλαίσιο συντάσσομαι κι εγώ ως υποψήφιος βουλευτής του ΜέΡΑ25, από όποια θέση μου δώσει η ψήφος σας και υπόσχομαι να παρακολουθώ, να προσεγγίζω και να συνεργάζομαι με τοπικούς φορείς και συλλογικότητες, ώστε το συμφέρον του τόπου μου να μη κινδυνεύει από τις προσωπικές φιλοδοξίες και ματαιότητες (βλέπε προηγούμενους νομάρχες, δημάρχους, βουλευτές και αντιπεριφερειάρχες που πληρώσαμε ακριβά τις διαφορές τους).


Στέργιος Κώττας του Δημητρίου
Υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών
με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας