Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

9η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών

... που θα πραγματοποιηθεί με  τηλεδιάσκεψη  μέσω της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr στις 31 Μαρτίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:


Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής

Θέμα    1ο

Ψήφιση σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού – Α΄ φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Γρεβενών 2020-2024

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

Θέμα    2ο

Χορήγηση άδειας μη εκτέλεσης των υποχρεώσεων για διάστημα τουλάχιστον ενάμιση μηνός στον Δημοτικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο ΜπουρέλλαΔιεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών  Θέμα    3ο

Έγκριση της 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2021 (επικαιροποίηση), όπως συντάχθηκε από την Οικονομική Επιτροπή 

Θέμα    4ο

Τροποποίηση της αριθμ. 42/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα “Παράταση της σύμβασης μίσθωσης του δημοτικού ακινήτου (αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων) της Κοινότητας Πολυδένδρου του ∆ήµου Γρεβενών (αίτημα Γεωργίου Καζαµία του Κωνσταντίνου)”

Θέμα    5ο

Τροποποίηση της αριθμ. 200/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα “Δωρεάν παραχώρηση  χρήσης Δημοτικών εκτάσεων για την εγκατάσταση σταθμών  αποσυμπίεσης Φυσικού Αερίου (αίτημα Δ.Ε.Δ.Α. ΑΕ.)”

Θέμα    6ο

Έγκριση του σχεδίου και της σύναψης του χρησιδανείου μεταξύ του Δήμου Γρεβενών και της εταιρείας Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε. (Δ.Ε.Δ.Α. Α.Ε.) που αφορά την δωρεάν παραχώρηση χρήσης της δημοτικής έκτασης συνολικού εμβαδού 4.000,97 τ.μ. που βρίσκεται στην θέση Δοξαράς της Κοινότητας Γρεβενών του Δήμου ΓρεβενώνΣτη συνεδρίαση προσκαλείται ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Γρηγόριος Φαρμάκης.

Επίσης προσκαλούνται (με αποδεικτικό επίδοσης) για να συμμετέχουν στα ειδικά θέματα της ημερήσιας διάταξης οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων: 

Πολυδένδρου (για το 4ο θέμα)

Γρεβενών (για το 5ο & 6ο θέμα)


Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Φωτεινή  Τζουβάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις