Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με την Ευαγγελία Νίκου και τον Δημήτρη Προφέντζα λίγο πριν την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο

 


Την Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κ. Αθανάσιος Φωλίνας, είχε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υποδεχτεί στο γραφείο του την αθλήτρια αλπικού σκι κα. Ευαγγελία Νίκου και τον οδηγό και προπονητή της κ. Δημήτρη Προφέντζα λίγες μέρες πριν την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η Ευαγγελία και ο Δημήτρης μετέφεραν στον Αντιπεριφερειάρχη τις εμπειρίες τους από την προετοιμασία τους, συζήτησαν για τις δυνατότερες στιγμές της μέχρι τώρα πορείας τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αγωνίσματός τους.

Ιδιαίτερη τιμή για όλους τους Γρεβενιώτες αποτελεί το γεγονός πως η Ευαγγελία θα είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής κατά την τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης έδωσε τις θερμότερες ευχές του στην Ευαγγελία και τον Δημήτρη για την Παραολυμπιάδα, και δέχτηκε τις ευχαριστίες τους για την πολύπλευρη υποστήριξή του, καθόσον η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει  ηθικά και έμπρακτα την προσπάθεια της αθλήτριάς μας.

Ευαγγελία και Δημήτρη καλή τύχη! Η σκέψη μας είναι μαζί σας!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας