Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (https://www.uowm.gr/) στο πλαίσιο εξωστρέφειας και αποσκοπώντας στην ανάδειξη και προβολή του πολυδιάστατου έργου του, θα λάβει για πρώτη φορά μέρος στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ως εκθέτης,  η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 10η Σεπτεμβρίου 2022 έως και την 18η Σεπτεμβρίου 2022.

Στην φετινή 86η ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στο θεματικό αφιέρωμα για την εκπαίδευση “ACADEMIA” (Περίπτερο 14/ Stand 22), μαζί με άλλα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς φορείς της χώρας.

Το Π.Δ.Μ. με τη συμμετοχή του εστιάζει στη σημαντική έρευνα η οποία παράγεται εντός του Πανεπιστήμιου και αξιοποιείται μέσω των τεχνοβλαστών και των ερευνητικών έργων αλλά και πώς αυτή η τεχνογνωσία μετασχηματίζεται σε γνώση και αποτυπώνεται μέσα από το σπουδαίο έργο των επιστημονικών φοιτητικών ομάδων του.

Το περίπτερο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα λειτουργεί στις ώρες λειτουργίας της Έκθεσης (Σάββατο 10 & 17/09 και Κυριακή 11 & 18/09: 10:00-22:00 και καθημερινές 16:00-22:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις