Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει το παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο

        1. Την Τρίτη 2 Μαΐου  το πρωί,  διοργανώνει σε συνεργασία με την Κοινότητα και με την εκκλησιαστική επιτροπή το παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία. Προσφορά σούπας στους παρευρισκόμενους. Το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και οι άλλες γυναίκες του χωριού θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά τραγούδια. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με τον καθιερωμένο διαγωνισμό στο παραδοσιακό αγώνισμα του άλματος τριπλούν. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας  θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου)

2. Την Κυριακή 21 Μαΐου  το πρωί  στον Άγιο Κωνσταντίνο  θα γίνει αναβίωση του αποχαιρετισμού της «Πασχαλιάς» και «του διπλώματος  του χορού» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και τις άλλες γυναίκες του χωριού. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου)

3. Προκειμένου να προετοιμάσουμε καλύτερα την 26η γιορτή κερασιού 2023  που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου με το συγκρότημα του Βαλάντη Βρακά και στο τραγούδι την Έλλη και τον Σπύρο Παππά, παρακαλούμε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μέλος του Δ.Σ.  Παναγιώτη Κιούρκα   (τηλ. 6909606121) μέχρι στις  31 Μαΐου.

                       

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γραμματέας                                  Ο Πρόεδρος

Νίκος Δεινόπαπας                  Αργύριος Γ. Καραλιόλιος                        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας