Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ιωάννης Στούπας, Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Γρεβενών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Ανούσια συνθήματα και καθόλου Γρεβενά στην κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας»

Προσπερνώντας τα κούφια συνθήματα και τον εκβιασμό της τρίτης κάλπης που κυριάρχησαν στην κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στα Γρεβενά, διαπιστώσαμε μετά λύπης μας -και πάλι- ότι δεν ακούστηκε καμιά απολύτως πρόταση για το αύριο της περιοχής μας, η οποία μαστίζεται από την ύφεση, την ανεργία, την υπανάπτυξη και τη δραματική φυγή των νέων ανθρώπων στην υπόλοιπη επικράτεια και το εξωτερικό.

Το να επαναλαμβάνεις συνέχεια πόσο αγαπάς τον Νόμο Γρεβενών πρέπει να το δείξεις έμπρακτα. Με σχέδιο και πρόγραμμα. Δυστυχώς, όπως ξεκάθαρα φάνηκε, η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να ψελλίσει ούτε ένα ευεργετικό μέτρο υπέρ των Γρεβενών, συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο, όχι μόνο επειδή δεν έχει αλλά κυρίως γιατί δεν θέλει.

Αυτό φάνηκε άλλωστε και την προηγούμενη τετραετία.

Άρα, το να ζητάς μονότονα και αλαζονικά την ψήφο των συμπολιτών μας μόνο και μόνο για το «μπλε» του χάρτη, υποτιμά τη νοημοσύνη μας αλλά και την κρισιμότητα των οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν την περιοχή μας, βυθίζοντας στο τέλμα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ωστόσο, στις 25 Ιουνίου μας δίνεται το δικαίωμα και η δυνατότητα να βάλουμε ένα φρένο στην αλαζονεία του συστήματος εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 25 Ιουνίου μπορούμε να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη το κύριο μέσο έκφρασης όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών, φέρνοντας μπροστά τα μείζονα ζητήματα των Γρεβενιωτών και δίνοντάς τους λύσεις μέσα από την αμφίδρομη και αμοιβαία Σχέση Εμπιστοσύνης που χτίζουμε μαζί καθημερινά.

Μια Σχέση Εμπιστοσύνης, Ήθους, Ειλικρίνειας και Συνέπειας!


Ιωάννης Στούπας

Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Γρεβενών

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας