Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοδρομία ¨Eani mountain bike 2016¨

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου, η ποδηλατοδρομία  ¨Eani mountain bike 2016¨ που διοργάνωσαν η ομάδα «Ποδηλάτες Αιανής» υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας  Αιανής.  Η διαδρομή περιελάμβανε ορεινή και ημιορεινή  ποδηλατοδρομία 26  χιλιομέτρων, σε χωματόδρομο και σε πολλά τεχνικά μονοπάτια. Διεξήχθη   βόρεια της λίμνης Πολυφύτου (Αλιάκμονα) η θέα της οποίας μάγεψε όλους τους ποδηλάτες. Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν «ποδηλατώντας στα αρχαία μονοπάτια της Αιανής» αφού η ποδηλατοδρομία περιελάμβανε σημαντικές αρχαιότητες της περιοχής, όπως η Βασιλική Νεκρόπολη της αρχαίας πόλης της Αιανής καθώς και το  Αρχαιολογικό Μουσείο της Αιανής.

Α.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΛΙΜΕΙΑ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο  Α.Σ.  Γρεβενών  Ελιμεία  σας  ανακοινώνει  την  έναρξη  των  εγγραφών  εκμάθησης  κολύμβησης  για  τα  νέα  μας  μέλη  από  την  Δευτέρα  5  Σεπτεμβρίου 2016.
    Οι  εγγραφές  αφορούν  παιδιά  από  4  ετών  και  άνω  καθώς  και  εγγραφές  ενηλίκων  για  τμήματα  αρχαρίων  και  προχωρημένων .

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Συζητώντας μεταξύ μας (τόσο η ομάδα της ένωσης ποδηλατιστών όσο και με
φίλους ή γνωστούς που δεν κάνουν ποδήλατο ή κάνουν λιγότερο ποδήλατο)
διαπιστώσαμε ότι αρκετοί δεν αποφασίζουν να έρθουν στις βόλτες μας λόγο της
δυσκολίας και των χιλιομέτρων που έχει η βόλτα της Τετάρτης.
Θέλοντας λοιπόν να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέους ποδηλάτες, καθιερώνουμε την
" Εβδομαδιαία Ποδηλατοβόλτα της Δευτέρας".

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

«Πλήθος εκδηλώσεων διοργανώνει το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου»

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης  - ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών της περιοχής για την προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου, πραγματοποίησε δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο Μεγάλο Πάπιγκο και στο Βραδέτο Ζαγορίου.

«Αδειδότηση κτηνοτροφικών μονάδων»

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Γρεβενών ανακοινώνεται ότι   οι κάτοχοι των  κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων  που λειτουργούν χωρίς άδεια εγκατάστασης, υποχρεούνται  να λάβουν άδεια εγκατάστασης μέχρι 12-9-2016 , με την υποβολή σχετικής αίτησης συνοδευόμενης από όλα  τα  προβλεπόμενα  δικαιολογητικά του άρθρου 6 του νόμου 4056/2012(ΦΕΚ 52Α) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Η ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ Ν.Δ., ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ… Του Γιώργου Νούτσου

... Η Κεντροδεξιά, όπως εκφράζεται από τη Νέα Δημοκρατία, θα έπρεπε να εκφράζει στην πολιτική πρακτική της, τουλάχιστον το έλασσον της ετυμολογικής έννοιας, του βασικού ιδεολογικού χαρακτηρισμού της ...
Κέντρο και Δεξιά...! Κι είναι σαφές πως ο δεύτερος χαρακτηρισμός εμπεριέχει στοιχεία πληθωρικά, με αναφορά στο Έθνος, την Πατρίδα, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Ορθοδοξία, την οικογένεια, την πίστη στην Ελευθερία και στην Δημοκρατία, σαν στοιχεία συστατικά, των πολιτικών που θα έπρεπε απαρέγκλιτα να πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία...