Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, και ώρα 18:00 - 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη  συνάντηση του προγράμματος «Συζητήσεις για γονείς» 2012, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.
Το θέμα της συνάντησης θα είναι: «Αλκοόλ και Εφηβεία….» με εισηγητές τους:

Γρηγορίου Επαμεινώνδας, Ψυχολόγος-Μέλος Θεραπευτικής Ομάδας της  Μονάδας Απεξάρτησης από Αλκοόλ, φάρμακα και τυχερά παιχνίδια του Ψ.Ν.Θ. 

Τσενεκίδης Γιώργος, Ψυχίατρος – Υπεύθυνος Θεραπευτικής Ομάδας της  Μονάδας Απεξάρτησης από Αλκοόλ, φάρμακα και τυχερά παιχνίδια του Ψ.Ν.Θ. 

Κέντρο Πρόληψης Ν. Γρεβενών

Με την οικονομική συμμετοχή των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων:

1ου,  2ου, 3ου, 4ου, 6ου, 7ου Δημοτικών Σχολείων Γρεβενών , 1ου  και 2ου  Γυμνάσιου  και Λυκείου  Γρεβενών. Και τη συνεργασία της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενώνv  Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών 23 έως 28 Απριλίου 2012 - Έκθεση αφίσας του ΚΕΘΕΑ με θέμα τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις