Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΒΑΪΟΥ ΤΖΗΚΑ

Φίλες και φίλοι συμπατριώτες
Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά την απόφαση του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, να με τιμήσει ως υποψήφιο βουλευτή Γρεβενών, να επικοινωνήσω και να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις και την αγωνία μου για το μέλλον του τόπου μας.

Κοιτάζω όλους τους Γρεβενιώτες στα μάτια και τους λέω ότι μαζί αγωνιζόμαστε και θα τα καταφέρουμε, γιατί μπορούμε και στα δύσκολα. Η εκλογική μάχη που καλούμαι να δώσω είναι δύσκολη, όμως αποτελεί και μια ευκαιρία να συνδεθώ με όλους τους Γρεβενιώτες, με συμπολίτες απογοητευμένους, οργισμένους πάρα πολλές φορές, φοβισμένους και εντέλει δύσπιστους. Η γενικευμένη απαξίωση της πολιτικής και του πολιτικού κόσμου, με διάθεση που διολισθαίνει στον αντικοινοβουλευτισμό και την απαξίωση των ίδιων των δημοκρατικών θεσμών δεν μας αξίζει. Το πολιτικό σύστημα, κι όχι οι πολίτες, έχει ευθύνη γιατί δεν είπε πάντα την αλήθεια, γιατί εξυπηρέτησε σκοπιμότητες, γιατί δεν διασφάλισε την αυτοκάθαρση με αποτέλεσμα να διευκολύνει την ισοπέδωση, τη δημαγωγία, τον λαϊκισμό.
Θέλω σήμερα να οικοδομήσω με τον καθένα σας μια σχέση αλήθειας και εμπιστοσύνης. Πιστεύω στις αστείρευτες δυνάμεις των πολιτών και είμαι σίγουρος πως μαζί θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε την αυτοδύναμη Ελλάδα και τα Γρεβενά της ανάπτυξης. Έχω τη διάθεση να παλέψω για τη δημιουργία μιας άλλης αντίληψης για την πολιτική και την ανάπτυξη στον τόπο μας με βασικό συστατικό το ΕΜΕΙΣ και όχι με εγωπάθεια. Να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις στον τόπο μας και να υπάρξει ένα σχέδιο ανασυγκρότησης στην περιοχής μας. Ως νέος άνθρωπος που έχω καθημερινή επαφή στο Πανεπιστήμιο με τη νεολαία μας μπορώ να αφουγκραστώ τις ανάγκες και τις αγωνίες τους. Ως αντιπρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν για ολόκληρη την περιοχή. Ως Γρεβενιώτης πολίτης βλέπω καθημερινά την αγωνία του ελεύθερου επαγγελματία για την επιβίωση της επιχείρησής του, καθώς και του εργάτη και υπαλλήλου για το μέλλον του.   
Τίποτα δεν είναι διασφαλισμένο οριστικά εάν εμείς δεν θέλουμε να το διασφαλίσουμε, εάν δεν σεβαστούμε και δεν προστατέψουμε τις θυσίες που έχουν ήδη κάνει οι ‘Eλληνες πολίτες. Θα δώσω την εκλογική μάχη με αρχές, ήθος και προτάσεις, παλεύοντας ώστε κανένας Γρεβενιώτης να μη νιώθει μόνος και εγκαταλελειμμένος στην κρίση που όλοι βιώνουμε. Βιογραφικό  υποψήφιου Bουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. νομού Γρεβενών Τζήκα Βάιου
Βάιος Τζήκας του Βασιλείου και της Αγνής
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γρεβενών
Οικονομολόγος
•    Γεννήθηκα το 1968 και μεγάλωσα στο Πολύδενδρο Γρεβενών. Είμαι παντρεμένος με την Γιώτα Δόγκα και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, τον Βασίλη, την Αλεξία και τη Μελίνα. 
•    Αποφοίτησα από το Β’ Γυμνάσιο και το Β’ Λύκειο Γρεβενών. Είμαι  Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λάρισας. 
•    Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ως στέλεχος (1992) στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (Επιτροπή Ερευνών) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετέπειτα ως Προϊστάμενος Οικονομικών στην Εταιρία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 
•    Από το 2001 κατοικώ με την οικογένειά μου μόνιμα  στην πόλη των Γρεβενών. 
•    Εργάζομαι στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη ως Προϊστάμενος Γραμματείας του Τμήματος Μηχανολόγων  Μηχανικών ενώ διετέλεσα Προϊστάμενος Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (Επιτροπή Ερευνών) του Π.Δ.Μ. και Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διοίκησης & Οικονομικής Διαχείρισης του Π.Δ.Μ.
•    Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις