Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

. Αγγίζει πλέον τα όρια του αστείου η καταγγελία που απηύθυνε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτ/σης Ν. Γρεβενών, που ελέγχεται πλήρως από το ΠΑΜΕ, μεταξύ άλλων και σε βάρος των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της παράταξης «Δημοτική Ενότητα» για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Και αυτό γιατί ενώ το ΠΑΜΕ επιχείρησε ανεπιτυχώς να μεθοδεύσει την νόθευση των εκλογών
καταστρατηγώντας το καταστατικό της Ομοσπονδίας, εμφανίζεται με καθυστέρηση δύο μηνών και ανήμερα της έναρξης των εργασιών του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας,  να καταφέρεται  κατά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ υποψηφίων του ψηφοδελτίου μας, τους οποίους αυθαίρετα βαφτίζει «ΠΑΣΚΕ» και οι οποίοι υπεράσπισαν τη νομιμότητα και απάλλαξαν το Σύλλογο από τον κίνδυνο να μην εκπροσωπηθεί στην Ομοσπονδία.
Από τον καταγγελτικό τους οίστρο δεν ξέφυγε τόσο ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος, όσο και η εκλεγμένη από τη Γενική Συνέλευση Εφορευτική Επιτροπή, επειδή δεν έκαναν δεκτή την ένσταση του ΠΑΜΕ με την οποία ζητούσε να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων στην ΠΟΕ – ΟΤΑ και οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, γεγονός που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με το καταστατικό της Ομοσπονδίας.
Μετά την εξέλιξη αυτή είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε το Δ.Σ. του Συλλόγου το οποίο ταυτιζόμενο με το ΠΑΜΕ επικροτεί ανορθόδοξες μεθόδους με σκοπό τον προσπορισμό κομματικού οφέλους, εκμεταλλευόμενο την αγωνία των συμβασιούχων εργαζομένων και  ανέχθηκε την παρουσία τραμπούκου του ΠΑΜΕ εκ Κοζάνης, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που τη μέρα των εκλογών, επιτέθηκε φραστικά και απείλησε το Δικαστικό Αντιπρόσωπο  και ένα μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής.
                             ΓΡΕΒΕΝΑ 25-4-2012
                               ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
                                   «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»
Κοινοποίηση : 1. Σύλλογο Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδ/σης Ν. Γρεβενών                 2. ΠΟΕ – ΟΤΑ                                        3. Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις