Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ


ΑΣΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΘΙΟ ΣΤΑ 50Μ ΚΑΙ 100Μ  ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
 ΠΕΤΥΧΕ ΟΡΙΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Η ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑ 400Μ Μ.ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.
11 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΠΡΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ.
Σε δυο σημαντικές κολυμβητικές διοργανώσεις συμμετείχε 
ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Απριλίου. Συγκεκριμένα η αγωνιστική ομάδα συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης με  την επωνυμία ΝΙΟΒΕΙΑ  που διοργάνωσε η  Χ.Α.Ν.Θ     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο ποσειδώνιο κολυμβητήριο καθώς επίσης  και η προαγωνιστική ομάδα 10-11-12 ετών με την ακαδημία 8 και 9 ετών  στους αγώνες ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ στην πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Στους αγώνες των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ έλαβαν μέρος 25 ομάδες με 650 κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε με 40 αθλητές όπου κατέκτησε 11 μετάλλια από τα οποία 2 χρυσά  5 ασημένια και 4 χάλκινα.
Ο σύλλογος  συγχαίρει όλα τα παιδία του συλλόγου για την προσπάθεια και την συμμετοχή στους αγώνες και τους εύχεται καλό ΠΑΣΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις