Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Το Δήμαρχο Γρεβενών επισκέφθηκαν οι μαθητές-δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Μαθητοφρένεια»

Το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη επισκέφθηκαν στο γραφείο του την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 οι μαθητές-δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Μαθητοφρένεια»,Αλεξάνδρα Παπανίκου, Χριστίνα Παπανικολάου,Αναστασία Κώττα και Κων/νος-Δημήτριος Τσιουμέλας. Η εφημερίδα, την οποία εκδίδουν μαθητές του 2ου  Γενικού Λυκείου Γρεβενών, βραβεύτηκε για δεύτερη χρονιά, ως η καλύτερη μαθητική εφημερίδα πανελλαδικά, ενώ ο Δήμος Γρεβενών κάλυψε όλα τα έξοδα των παιδιών για την μετάβασή τους στην Αθήνα, ώστε να παραλάβουν το βραβείο τους.

Το βραβείο αυτό, συνοδευόμενο από τις ευχαριστίες τους, έδωσαν σήμερα στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας τόνισε η Χριστίνα Παπανικολάου παραδίδοντας το βραβείο. Σας ευχαριστούμε πολύ που για ακόμη μία φορά στηρίξατε την προσπάθειά μας.

Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για αυτή σας την προσπάθεια τόνισε ο Δήμαρχος παραλαμβάνοντας το βραβείο. Είναι σημαντικό τόσο για το σχολείο όσο και για εμάς τα παιδιά μας να διακρίνονται όχι μόνο για τις μαθητικές τους επιδόσεις αλλά και για τις άλλες τους δραστηριότητες. Είναι ακόμη πιο σημαντικό οι επιδόσεις τους αυτές να διακρίνονται πανελλαδικά. Βάλατε τις βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη στους επόμενους μαθητές που θα συνεχίσουν την έκδοση της εφημερίδας, τις δύο διακρίσεις σας. Εύχομαι οι επιτυχίες σας να συνεχίσουν και στο μέλλον. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε στη ζωή σας.
Τέλος ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το βραβείο αυτό θα κοσμεί από εδώ και πέρα το γραφείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις