Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Το 92% των καταστηματαρχών των Γρεβενών δηλώνει ότι το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δεν αποφέρει κέρδη στην επιχείρησή τους.

Τηλεφωνική έρευνα πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών σε εκατό-τριάντα-οχτώ  μέλη του για την εμπορική κίνηση των καταστημάτων την Κυριακή 19/01/2014.
Το 38% των καταστηματαρχών  άνοιξαν την επιχείρησή τους  την Κυριακή 19/01/2014, σε αντίθεση με το 62% που παρέμειναν κλειστά εκφράζοντας έτσι την έντονη δυσαρέσκειά τους στην εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου της κυβέρνησης.
Μόλις το 7% των επιχειρήσεων παρατήρησαν κίνηση στην αγορά  σε σύγκριση με το 93% που δήλωσε ότι η κίνηση της αγοράς στην πόλη των Γρεβενών, ήταν μηδαμινή.
Τέλος, η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων με ποσοστό 92%, έναντι 8%, πιστεύει ότι το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δεν προσφέρει κέρδη στην επιχείρησή  τους αντίθετα σημειώνεται  αύξηση στα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης και μείωση στην ποιότητα ζωής.                                                                                                                  Ο Πρόεδρος                                                                                
Δημάδης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας