Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Χιλιάδες πώματα πλαστικών μπουκαλιών από τους μαθητές, για ένα αναπηρικό αμαξίδιο

Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 αντιπροσωπεία μαθητών του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών με τους συνοδούς καθηγητές τους επισκέφτηκαν το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ) Γρεβενών με σκοπό να... παραδώσουν στους μαθητές μας ένα αναπηρικό αμαξίδιο.
Το συγκεκριμένο, αποκτήθηκε μετά από την συγκέντρωση μερικών δεκάδων χιλιάδων πωμάτων πλαστικών μπουκαλιών από τους μαθητές, τα οποία δόθηκαν σε εταιρία ανακύκλωσης στο πλαίσιο δράσης που υλοποιεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδος.
Ευχόμαστε η κίνηση αυτή των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών να βρει και άλλους μιμητές στην προσπάθεια που κάνει η κοινωνία να σταθεί δίπλα σε συνανθρώπους μας που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας και αγάπης.
greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ grevena.net

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις