Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Οι Anonymous ξαναχτυπούν: Το χαμένο Boeing έκανε κυρίαρχο τον τραπεζίτη Rothschild (βίντεο)

    Οι γνωστοί σε όλους μας πλέον Anonymous, ξανά χτυπούν, επιχειρώντας αυτή τη φορά να ρίξουν φως στη μοιραία πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών και στο εξαφανισμένο Boeing.
Σύμφωνα με το τελευταίο βίντεο που έβγαλαν στον αέρα, υποστηρίζουν ότι με την εξαφάνιση του αεροσκάφους, ο δισεκατομμυριούχος Jacob Rothschild, γίνεται πλέον ο μοναδικός ιδιοκτήτης ενός πολύ σημαντικού διπλώματος ευρεσιτεχνίας ημιαγωγών. Σύμφωνα με τους χακτιβιστές, δεν πρόκειται για σύμπτωση αλλά για μία πολύ καλά μελετημένη και προσχεδιασμένη πράξη. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αφορά ένα μικρο-τσιπ ονόματι KL-03.

Το εξωφρενικό της όλης υπόθεσης, είναι ότι σύμφωνα πάντα με τους Anonymous, πάνω στο αεροσκάφος που εξαφανίστηκε, βρίσκονταν 20 στελέχη της Αμερικανικής τεχνολογικής εταιρείας  Freescale Semiconductor, με την οποία ο Rothschild μοιραζόταν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Μάλιστα, όσοι είχαν επιβιβαστεί στο Boeing, είχαν εφεύρει μία ηλεκτρονική συσκευή για τα στρατιωτικά ραντάρ.

Η κατάσταση, φαίνεται να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, με τους Anonymous να υπόσχονται ότι θα επανέλθουν με περισσότερες πληροφορίες και περισσότερες απαντήσεις. Ας δούμε παρακάτω το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας