Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

 Εξώφυλλο,  εικονογρφημένο εγχρώμως σελ. 96. Κοζάνη 2014

    Ο εξ Εξάρχου-Γρεβενών (Μπουρίνιος κ΄ Σιατιστεύς) συν/χος Δ/ντής Δημοτ. Σχολείων κ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, οικογενειάρχης με μέλη εκπαιδευτικά, μας εκπλήσσει κατά την τελευταίαν 10ετίαν, αφ’ ότου εισήλθεν εις τον κόσμον της τοπικής ερεύνης-ιστορίας-συγγραφής και μας πλούτισεν ήδη  με 10 χρήσιμες εκδόσεις.

    ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ μας ευχήθηκε με τούτη την περιεκτική μονογραφία του γενεθλίου του χώρου και ημών γνωστής κοιτίδος υπηρεσιακής και ερευνητικών περιπετειών μας, μας ξαναπάει σε γνωστά μονοπάτια-εικόνες-φωτό, ιστορικογεωγραφικά και σημερινές εικόνες, ιδία στον ιστορικό πέλεκυ (100 χιλ. ετών) βάση και ενδιαφέρον των ευπατρίδων ιστορικών.
    Ο Βασίλης, αποσπασθείς στο Ιστορικό Αρχείο Κοζάνης αναδίφησεν αυτό, το τίμησε και την πατρίδα αναδεικνύει γι’ αυτό και τον καμαρώνουμε, ξαναδιδασκόμαστε τους διψώντες, κάτι που φαίνεται από την πολλήν αγάπη και βαθειά εικόνα της παραΜπουρίνειου περιοχής, που και πλειστάκις ο Βασίλης υμνεί και τον κόσμο τιμάει ιδιαιτέρως, με τους συγχαρητηρίους ασπασμούς μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ grevena.net

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις