Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ο επενδυτικός όμιλος Mpimpas Group Investing, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και την υλοποίηση νέων τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών μεγάλων έργων στρατηγικής σημασίας, επενδύει και δίνει έμφαση στην Συμμετοχή και την Εξωστρέφεια.

Έχοντας ως γνώμονα την συσπείρωση όλων των επιχειρηματικών δυνάμεων της χώρας μας, ξεκινάμε δυναμικά την πορεία μας στο χώρο των πολυκλαδικών εβδομαδιαίων εκθέσεων στην Αττική.
Διοργανώνουμε σαράντα (40) Πολυκλαδικές εκθέσεις τον χρόνο, στα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Αττικής.
Στο παραπάνω πλαίσιο, αλλάζουμε τον χώρο των εκθέσεων με καινοτόμες προτάσεις και προσφορές που πιστεύουμε ότι θα δώσουν νέα πνοή στη φθίνουσα σημερινή κατάσταση στο χώρο των διοργανώσεων.
Παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους Επιχειρηματίες αλλά και στους Συνεταιρισμούς της Ελλάδας, να διαθέσουν Παραδοσιακά και άλλα Προϊόντα & Υπηρεσίες τους με μόνιμη παρουσία στις εκθέσεις που θα διοργανώνουμε ανά εβδομάδα, σε διαφορετικό εκθεσιακό χώρο (Βόρεια – Νότια - Δυτική- Ανατολική Αττική).

Η πρώτη και δεύτερη Πολυκλαδική έκθεση έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις 7-10 και 12-15 Ιουνίου αντίστοιχα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, με δωρεάν συμμετοχή στην πρώτη και μικρή οικονομική χρέωση στην δεύτερη. Οι δύο εκθέσεις θα λειτουργήσουν συνεχόμενα και θα εκτεθούν είδη σπιτιού, γραφείου, θαλάσσης, τουρισμού, γάμου, βάπτισης, ψύξης, θέρμανσης, καλλυντικών, αξεσουάρ, εναλλακτικών θεραπειών, βιολογικών - οικολογικών προϊόντων, τροφίμων, ποτών κλπ.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Πολυκλαδικές Εκθέσεις, που διοργανώνονται αποκλειστικά από τον όμιλο Mpimpas Group Investing, θα αποτελέσουν θεσμό για την Ελληνική Επιχειρηματικότητα και την Οικονομία της χώρας.
Με εκτίμηση
Γιάννης Σαρρής
Διε/ντης Εκθέσεων
Για την MPIMPAS Group Investing
Λεωφόρος Μαραθώνος 68-70
153 51 Παλλήνη
Τηλ:  210 6033150, 6977 764122
Fax: 210 6033153
E-mail: infosarris@gmail.com
website: omilos-mpimpas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας