Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Όσοι τυχεροί παρεβρέθηκαν την Κυριακή (26/10), στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών, ...

Όσοι τυχεροί παρεβρέθηκαν την Κυριακή (26/10), στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών, παρακολούθησαν τη μουσική εκδήλωση που διοργάνωσαν, ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Μουσικών με το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών. Είχαν τη τύχη να απολαύσουν μια υπέροχη συναυλία της Ορχήστρας Ακορντεόν του ΝΕΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ με ρεπερτόριο Ελλήνων και ξένων συνθετών.
Η ορχήστρα απαρτίζονταν από εννέα (9) ακορντεονίστριες-ες, μία πιανίστρια, δύο soprano και έναν πνευστό υπό την διδασκαλία και διεύθυνση του καθηγητή Αλέξανδρου Τσούγιεφ. Στο διάλλειμα της συναυλίας έγιναν απονομές πτυχίων αρμονίας σε αποφοιτήσαντες σπουδαστές του Ωδείου από τη διευθύντρια κα Γεωργία Μπαράκου.
Εν συνεχεία μετά το πέρας της συναυλίας, στις αίθουσες του Δημοτικού Ωδείου Γρεβενών, διενεργήθηκαν κατατακτήριες εξετάσεις είκοσι (20) υποψηφίων σπουδαστών από διάφορες πόλεις της κεντροδυτικής Μακεδονίας, για σχολές μονωδίας, πιάνου, κλασσικής κιθάρας και ανώτερων θεωρητικών κάτω από την επίβλεψη δεκαοκτώ (18) εξεταστών.
Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Μουσικών σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών θα συνεχίσει τον προγραμματισμό και άλλων μουσικών εκδηλώσεων με στόχο την δημιουργική παρέμβαση στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης των Γρεβενών.
Για το Σύλλογο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μπουμπούκας Γιάννης
www.facebook.com/pages/Δημοτικό-Ωδείο-Γρεβενών/438152362961911?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας