Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.

1. Γιατί δεν ψεκαζονται με φυτοφαρμακα οποτε δεν συμβαλλουν στην αυξηση των κερδων των πολυεθνικων , 2. Ειναι αδυνατο να παραχθούν μεταλλαγμένα μανιταρια, οποτε καποιοι χάνουν, 3. Δεν βαζουμε λιπάσματα στα υποστρωματα οποτε δεν έχει νοημα να κανουμε συνεταιρισμους και να κλέβουμε , 4. Τα Ελληνικά μανιτάρια έχουν γίνει δημοφιλή τα τελευταία χρονια οποτε καποιοι σπάζονται, 5. Τα άγρια μανιτάρια είναι τα πιο γευστικά του κόσμου και το χειροτερο είναι ότι όταν μας τα χαρίζει απλόχερα η φύση δινουν ζωή και εισοδημα σε ανθρώπους που ζουν σε παραμεθόριες περιοχές . 6. Το προιον δεν επιδοτείται από κανενα αλλά βασιζεται στις πλατες μικρομεσαίων πράγμα που εκνευρίζει αφάνταστα κάποιους. 7. Τέλος, εάν κάποτε καταφερουν να σταματήσουν κάθε γεωργική δραστηριότητα εμείς θα συνεχίσουμε να παράγουμε και να συλλέγουμε μανιτάρια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις