Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

εκδηλώσεις των «ρουγκουτσαριών 2015»

Πραγματοποιήθηκαν την Πρωτοχρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία και παρά τις εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των «ρουγκουτσαριών 2015» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Αμυγδαλιών.

Πιο συγκεκριμένα, τα «ρουγκουτσάρια» αφού πρώτα εκκλησιάστηκαν, στη συνέχεια επισκέφτηκαν όλα τα σπίτια του χωριού και μετά το μεσημέρι το έθιμο κορυφώθηκε με χορό στην πλατεία.
Γι’ αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια πρώτα απ’ όλους τους νέους του χωριού μας που για μια ακόμη χρονιά συμμετείχαν στα ρουνκουτσάρια με μεγάλη προθυμία, παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, όλους τους χωριανούς που υποδέχτηκαν τα «ρουγκουτσάρια» στα σπίτια τους και στην πλατεία με πολύ αγάπη και «απλοχεριά»,το Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλη, το Δήμαρχο Γρεβενών  κ. Γιώργο Δασταμάνη,  τον  Αντιδήμαρχο κ. Γρηγόρη Φαρμάκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους, να ζητήσουμε συγνώμη από τους  κατοίκους της Λόχμης που λόγω των πολύ δυσμενών συνθηκών δεν τους επισκεφτήκαμε φέτος και να ευχηθούμε σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία.
Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες http://www.e-amigdalies.gr/images%20roygoutsaria%202015/rougoytsaria%20215%20(1).jpg και εδώ βίντεο από τις εκδηλώσεις: http://www.youtube.com/watch?v=p2_YhbpQNwg&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις