Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

έκτακτη – ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών

θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:   
Θέμα 1ο
Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους και άλλων λεπτομερειών, ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.


    Ο Πρόεδρος σε κατεπείγουσες περιπτώσεις, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο και η πρόσκληση γνωστοποιείται και την ημέρα της συνεδρίασης.
    Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι, το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης άπτεται των επερχόμενων Βουλευτικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 και σύμφωνα με την αριθμ. 14473/11-4-2012 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και τις διατάξεις του άρθρου 44 του Π.Δ. 26/2012, το Δημοτικό Συμβούλιο συγκαλείται αμέσως, μετά την κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων των κομμάτων, με μοναδικό θέμα τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων που θα διατεθούν στα κόμματα ή στους συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους.  
  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  Πασχαγιαννίδης Αχιλλέας

                                      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις