Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ... διακοπές υδροδότησης

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι οι διακοπές υδροδότησης που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα (κυρίως στην περιοχή νότια της οδού Κ. Ταλιαδούρη και Ανατολικά της Οδού Δημοσθένους) οφείλονται στις εργασίες που απορρέουν από την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης».
 Το επόμενο διάστημα κατά την διάρκεια της ημέρας
και για όσο διαρκούν οι εργασίες (από το πρωί μέχρι το απόγευμα) ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές της υδροδότησης στις περιοχές:
που υδροδοτούνται από την δεξαμενή της Αγίας Παρασκευής, δηλαδή: Μεράς και την περιοχή νότια της οδού Κ. Ταλιαδούρη & Ανατολικά της οδού Δημοσθένους.
που υδροδοτούνται από την δεξαμενή στη θέση Βαρόσι
Οι διακοπές στις ανωτέρω περιοχές θα οφείλονται στη σύνδεση των οικοδομών με το νέο δίκτυο ύδρευσης που έχει κατασκευαστεί.
Το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης» συνεχίζει να εκτελείται με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από τις αρχές του καλοκαιριού. Μέχρι τότε ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστασθε και ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.Εκ της ΔΕΥΑΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις