Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ "ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ"

O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Γρεβενών "Δώρο Ζωής" καλεί όλα τα μέλη του να προσέλθουν στην τακτική Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Συλλόγου, που θα γίνουν την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:30 στα γραφεία του Συλλόγου στο Διοικητήριο Γρεβενών με όσους είναι παρόντες.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10:30 -11:00 Γενική Συνέλευση – απολογισμός πεπραγμένων 2013-2015

11:00 -19:00 Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής Υποψηφιότητες- Εκλογές
Υποψηφιότητες, γίνονται δεκτές κάθε μέρα στο γραφείο του Συλλόγου και στο τηλέφωνο 6980526526 και στο e-mail: karapasb@gmail.com
Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκλογές ως υποψήφιοι και ως εκλογείς έχουν, όλοι όσοι Αιμοδότησαν για το Σύλλογο την τελευταία 2ετία.
Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου είναι απαραίτητη και δείχνει το ενδιαφέρον μας για την στήριξη και λειτουργία του Συλλόγου.
Υ.Γ.
Οι δράσεις του Συλλόγου και οι απαιτήσεις αυξάνονται συνεχώς, έχουμε ανάγκη από δυναμικά άτομα που πιστεύουν στην δωρεά ζωής και στον εθελοντισμό.
Έλα και εσύ να συνδράμεις, αξιοποίησε σωστά τον ελεύθερο σου χρόνο βοηθώντας να προάγουμε το μήνυμα της δωρεάς ζωής!
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις